woensdag 25 november 2015 (2)

IMG_20151125_092417De mini-onderneming van de 6 leerlingen van 6 Handel heet: Spice Five. Wij hebben sinds september al 26 kruiden-pakketten verkocht, met daarbij recepten om gerechten te maken. Iedere maand staan een bepaald land en zijn cultuur centraal, in oktober was het bij voorbeeld Italië, maar voor december hebben wij nu een speciaal kerstpakket samengesteld met deze 6 klassiekers: basilicum, dragon, marjolein, oregano, rozemarijn en tijm, met een heus kerstrecept erbovenop. Je kan de kruiden natuurlijk ook afzonderlijk kopen.

Wij van Spice Five verkopen van elk kruid 10 gram, genoeg om het recept 1 of zelfs 2 maal te maken.  IMG_20151119_194437Zo vermijdt de huiskok dat zij/hij voor een bepaald gerecht altijd grote hoeveelheden moet gaan kopen. Voor wie wil, voegen wij ook graag info toe over de heilzame werking van onze kruiden. Smakelijk!

Bestellen kan via:

spicefive5@gmail.com
spice-five.simplesite.com
of via facebook: Spicefive

  • 6 Handel
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord