dinsdag 9 mei 2017

Sporten met okan

Kan je de koala-greep bij jiujitsu toepassen? Kon Madina Taufiqullah bij deze sport vloeren? Kan je met bokshandschoenen en met een masker aanvallen en je ook verdedigen ? Kan je op het air track-kussen over de plint springen of kantelen ? Wie was de snelste kikker op de air track ? Heeft Berlin aanleg voor boksen?

Op deze vragen weten natuurlijk alleen de leerlingen en leerkrachten van deze klassen het antwoord.  De leerlingen kregen de kans om verscheidene sporten uit te proberen. In de namiddag zijn de leerlingen gaan mini golfen. Het regende wel, maar toch werd er veel gescoord. Eén van de regels is wel dat je maar mag verder spelen, als het balletje stil ligt.

Andere klassen zijn gaan schaatsen en speelden daarna baseball en met de frisbees. De leerlingen vonden het leuk, al zijn er ook voor het gooien van  frisbees richtlijnen. Zeg niet dat er geen afwisseling was !

  • Benedikt Verbruggen
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.

Geef een reactie