woensdag 25 januari 2017

Op reis met Damiaan – aflevering 2

Vandaag maken Philomina en mevrouw Smets kennis met de ziekte lepra. Een ziekte die nog jaarlijks meer dan 215.000 treft. In India krijgen elke dag 500 mensen de ziekte. Een ziekte die niet dodelijk is, maar die wel voor ernstige verminkingen kan zorgen als Damiaanactie ze niet tijdig kan opsporen en behandelen.

Op inleefreis met Damiaanactie naar India: aflevering 2 – Lepra

Vandaag maken de leerlingen van KA Etterbeek Ella Ballière en Sint Guido Nana-Owusu Asante Philomena kennis met de ziekte lepra. Een ziekte die nog jaarlijks meer dan 215.000 treft. In India krijgen elke dag 500 mensen de ziekte. Een ziekte die niet dodelijk is, maar die wel voor ernstige verminkingen kan zorgen als Damiaanactie ze niet tijdig kan opsporen en behandelen. #campagne2017 #maaklawaai #Damiaanactie

Geplaatst door Damiaanactie Brussel – regio op dinsdag 24 januari 2017

  • Damiaanactie Brussel
Dit bericht is geplaatst in (beeld)verhaal, signaaltv. Bookmark de permalink.

Geef een reactie