woensdag 7 oktober 2015

Wat was het leuk vandaag. Wij kregen er al vanaf het 1ste lesuur een gast bij: mevrouw Draeck had haar schattig, ijverig jongste zoontje mee naar het werk. Het lieve kind zat rustig tekeningen te maken, terwijl zij ons les gaf over de vele vraagsoorten in een interview. Maar zodra het tijd was voor het volgende uur, sloeg ons goed humeur al snel om. Zouden wij tijdens LO weer een heel uur moeten rondlopen?

Toch niet. Aangezien er velen afwezig waren vanwege de grote betoging, mochten we zelf kiezen wat wij zouden doen vandaag. Velen voelden zich geroepen en wat werd het? Hockey en dans! Om eerlijk te zijn was ik niet zo enthousiast bij het horen van ‘hockey’ maar eigenlijk viel het nog best mee. Of beter, ik lachte me te pletter! En wat voelde ik mij goed bij het dansen! Het was wel even knoeien met de stereo, waardoor we veel tijd verloren, maar ik heb toch mijn dans van ‘Infinite-Bad’ kunnen tonen en (min of meer) 10 seconden van de dans aan de rest van de klas mogen aanleren.

Thuis niets speciaals gedaan. Wat op mijn zus en broertje gepast, de bib bezocht, boeken zitten lezen en zitten werken aan mijn verhalen. Natuurlijk ook een beetje gedanst. Zusje deed met veel plezier mee. Zij houdt ook van foto’s maken 😉  Hier een selfie van ik en mijn zus:

Bewerkt in Lumia Selfie

Groetjes

  • Victoria Somers, 6ASO
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord