woensdag 25 november 2015 (1)

Tip van een verpleegkundige

jennifer1Dinsdag is een vermoeiende dag voor mij. Mijn zoontje van tien heeft de kans om in Nederland ijshockey te spelen. Vier keer per week rijden wij heen en weer, en dat voor de hobby van mijn zoon. Ik ben een fiere mama, maar het is niet altijd makkelijk omdat ik zelf ook studeer en weinig vrije tijd heb. Maar mijn zoon gelukkig maken, maakt mij zelf ook gelukkig.

Het nadeel is wel de lange weg. En wanneer je als mama vaak moet urineren, dan doe je dat soms onderweg tussen twee autodeuren. Mijn zoontje heeft dezelfde afwijking van zijn mama. Ik laat hem dan vaak in een leeg plastiek flesje plassen, maar ja, de laatste keer liep het flesje over: 33CC was duidelijk niet genoeg.

jenniEerst lag ik plat van het lachen. Maar dat was gedaan toen ik zag dat zijn zetel nat was. Tja, misschien kijken jullie een beetje vreemd op van deze tip van een verpleegkundige in opleiding, maar u te lang inhouden, zorgt voor een blaasontsteking 🙂

  • Jennifer Poublon, 8OAGDB verpleegkunde

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord