woensdag 16 februari 2022

The Litter Challenge

Vrijdag 11 februari 2022 was het zover! We hadden een workshop genaamd ‘The Litter Challenge’.

Die werd georganiseerd door Good Planet en Colruyt Group. Het heeft als doel zwerfafval te verminderen en jongeren te sensibiliseren over het effect op het klimaat. Ze zoeken mensen die een innovatieve oplossing vinden voor zwerfafval.

Het programma begint met twee uur uitleg over de werking van de menselijke hersenen en de manier om het gedrag van mensen te beïnvloeden (onder andere factoren die het gedrag aanpassen aan uw doel). De leerlingen zijn uitgenodigd om samen, in een groep een origineel en innovatief idee te vinden. Het beste idee wordt door de jury uitgekozen en wordt gefinancierd door Colruyt Group.

Het was een heel leuke namiddag, eens iets totaal anders, we hebben gelachen en het beste van onszelf gegeven! Onze taak is nu een idee uit te werken om het zwerfvuil aan te pakken! Laat ons hopen dat ons idee de wedstrijd mag winnen!

  • Nasser Hafid – 4 WET
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.