dinsdag 6 oktober 2015

Ik ben net terug uit Noorwegen. Een week geleden, dinsdag 29 september, begon de dag erg vroeg voor mij. Om 5u30 moest ik mijn bed uit om naar het voetbal te vertrekken. Vandaar zijn wij naar Noorwegen gevlogen! Het land van fjorden en vikings, dat ik nooit eerder bezocht had, maar waar ik wel al veel mooie dingen over gehoord heb.

Na een vermoeiende vlucht landden wij omstreeks drie uur ’s middags. Het hotel was top en ook het uitzicht was fe-no-me-naal. Nadat we onze valiezen leeggemaakt hadden, gingen we trainen op de mooie velden van SK Brannbergen, onze concurrent voor morgen. Na de training aten we in groep pasta bolognaise en besloten om allemaal naar onze kamers te gaan en goed uitgerust te zijn voor de match morgen.image3

  • Siebe Van der Heyden, 6HW (op de foto in het roze)

image1

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord