maandag 30 november 2015 (2)

Wij zijn allemaal geschokt over wat er gebeurd is in Parijs, het laat niemand koud.

Wij betuigen allemaal ons medeleven en mogen ons (voorlopig) in de handen wrijven dat iets dergelijks nog niet bij ons is gebeurd. We moeten elkaar in elk geval steunen in deze moeilijke tijden.
Mijn vriendin en ik lazen over een koppel van wie de man de vrouw in bescherming heeft genomen door op zijn vrouw te gaan liggen en zo de kogelregen op te vangen. Zij leeft. Als je zo’n zaken hoort, denk je wel even na. Ik zou in die situatie hetzelfde doen, denk ik, maar dat weet je natuurlijk nooit…

Om even van alle drukte weg te zijn, ben ik op weekend vertrokken naar Durbuy. Zo’n weekendje kan deugd doen.

  • Robin Baetens, 7INV

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord