woensdag 25 november 2015 (4)

Ik ben met mijn rugbyploeg Rugby Club Racing Jet van Brussel (wij spelen in de Brusselse kleuren rood en groen) naar de hogere afdeling in het Belgische Rugbyfederatie overgeschakeld IMG_0514(van Nationaal D3 naar Nationaal D2). Wij hebben tegen de (bij de aanvang nog) eerste in het klassement gespeeld: Bosvoorde 2. Wij hebben met een score van 7 tegen 62 gewonnen. Dat was vorige zaterdag, 21 november.

 

Na een heftige 80 minuten in de koude wind en zelfs sneeuw ben ik tot speler van de match benoemd, nadat ik voor de 8ste keer mijn ploeg gered heb (dat was, zie de foto hier links, dankzij mijn tackle tegen de tegenstander). Met die score staan wíj nu eerste in het klassement. IMG_0511Daar ben ik erg fier op, toch is het niet uitzonderlijk. Ik speel intussen al 13 jaar rugby, waarvan 5 jaar in de nationale ploeg.

  • Cédric Fauconnier, 6OPR
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord