woensdag 25 november 2015 (3)

herfstvakantie goudIk heb een gouden medaille van de Danish Master Taekwondo 2015. Naast mij op de foto de zilveren medaille, Timoteo uit Luxemburg.

Het was op 6 november in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Ik heb er gevochten in de categorie min74 kg. Er waren 4 gevechten. De eerste tegen een Zweed, van wie ik makkelijk heb gewonnen met een 11-5 score. In de halve finale won ik tegen een Schot met 18-11. Dat was een moeilijk match want ik stond tot aan de helft van de tweede ronde een paar punten achter. Maar in de derde ronde heb ik gedomineerd, waardoor ik gewonnen heb en naar de finale mocht.

Mijn tegenstander in de finale was een Spanjaard die dit jaar heel goede resultaten heeft neergezet op de meeste toernooien. Ik was verbaasd, want mijn finale ging eigenlijk heel makkelijk. Ik won met 7-2. Wat mij dus de zege gaf op het toernooi.

IMG_4938Op 27 november ga ik nog naar de Open van Marokko: het wordt mijn laatste toernooi van 2015 en dan heb ik (eindelijk) rust tot aan eind januari ’16. Het is een druk seizoen geweest. Links zie je mij met mijn coach Khalid. Hij is al 15 jaar een goede vriend. Ik heb van hem de moderne stijl geleerd en tal van kleine techniekjes die een groot effect kunnen hebben.

  • Abdel El ouedi, 6OPR
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord