maandag 21 maart 2022 (3)

De stages vind ik persoonlijk niet zo leuk omdat het niet mijn ding is en de taken als een verpleger zijn ook niet zo leuk, maar ik leer wel paar dingen bij. Zo heb ik tijdens mijn stage heb ik een interessante persoon leren kennen, namelijk Roger. Hij is blind en slechthorend en dat komt omdat er een bom in zijn hand was ontploft tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze ongeluk heeft hij aan zijn rechterhand zijn wijsvinger verloren, de helft van zijn duim verloren en ook een klein stukje van zijn middelvinger verloren. Door de bom is hij ook blind en slechthorend geworden. Als je iets wil zeggen tegen hem dan moet je heel hard roepen. Vanaf zijn 60ste heeft hij de aandoening dementie gekregen. Andere patiƫnten praten niet veel, meestal omdat ze het niet meer kunnen, andere patiƫnten kunnen niet stappen.

  • Muhammad Ismail Nisar – 6GWW

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in dagboek. Bookmark de permalink.