maandag 3 mei 2021

Hallo lezeressen en lezers,

Ik wil dat jullie het goed maken  en beseffen dat het huidige corona-schooljaar naar zijn einde loopt en dat het volgende schooljaar er wellicht veel gewoner gaat uitzien. Naarmate de coronamaatregelen versoepeld worden, gaat ook het leven op school terug verbeteren. Ik heet dan ook alle leerlingen die nu terug voor het eerst naar de klas komen, een grote welkom.

Ik vroeg aan de leerlingen van okan 3 aan welke goede doelen dat zij dachten en geef jullie hun reacties. Er zijn duidelijk meer jongens dan meisjes in deze klas.

Ik wil mensen helpen, die ziek zijn.

Ik wil van iemand houden.

Ik wil een meisje kussen.

Ik wil dat iedereen kan samenleven en dat overal!

Ik wil dat in Afrika de oorlog in sommige landen stopt.

Ik wil dat Rusland en Oekraïne niet opnieuw oorlog voeren.

Ik wil een meisje met problemen helpen.

Wat vinden jullie ervan? Tot de volgende keer, lezers en stel het goed.

Dit bericht is geplaatst in dagboek, evenement. Bookmark de permalink.