vrijdag 2 oktober 2020

Vriendschap is …

Je niet vervelen;

Echte vriendschap is gevoelens delen.

Met vriendschap heb je veel geluk,

Want vriendschap gaat niet stuk.

Op vrienden kun je vertrouwen,

Want vriendschap moet je samen bouwen.

Vrienden zijn aanwezig in slechte tijden,

om jou dan uit een diep dal te bevrijden.

Als het niet goed gaat…

klop dan bij mij aan!

Want onze vriendschap mag nooit verloren gaan!

Ik schrijf dat gedichtje over vriendschap omdat ik veel van mijn vriend hou en omdat zij mij zo-veel geholpen heeft. Vriendschap vind ik zeer belangrijk want zonder vrienden kun je moeilijk blij zijn. We hebben vrienden nodig om vooruit te gaan. En ook om ons te amuseren.

  • Ilias Lakhloufi, 6ECWI

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in dagboek, po√ęzie. Bookmark de permalink.