maandag 10 februari 2020

De Mens in het Museum van Natuurwetenschappen

Op 21 januari gingen wij met de klas 3HW en de leerkrachten mevrouw De Bondt en mevrouw Appelmans naar het Museum van Natuurwetenschappen.

Het is een heel groot museum waar je heel veel interessante dingen kan vinden. We zagen de expo ‘de evolutie van de mens’ omdat het past binnen onze les cultuurwetenschappen.

We zien onder andere de verschillende menssoorten: de Australopithecus, de Neanderthaler, de Homo Erectus en nog veel meer! Ook zien we hoe de bouw van de mens zich ontwikkelde met de tijd en nog meer leuke dingen daarnaast.

Als we de bundel helemaal af hebben, mogen we even rondkijken in het hele museum. Ik ga met een paar anderen naar de afdeling van de dinosaurusskeletten. Het ziet er allemaal heel mooi uit en het is heel leuk om de verschillende soorten te ontdekken. De uitstap is heel leerrijk, leuk en interessant. Hopelijk gaan we er nog eens naartoe!

  • Norayr Sekoyan 3HW
Dit bericht is geplaatst in evenement, uitstap. Bookmark de permalink.