vrijdag 17 januari 2020 (2)

Spetterende nieuwjaarsreceptie

Het thema van onze nieuwjaarsreceptie is dit jaar: de jaren zeventig. De nieuwjaarsreceptie  bestaat ook nog uit een quiz, alles georganiseerd door de gedreven leerlingen van vijf en zes Communicatie en Media.

De gasten worden om 18 uur ontvangen met een glaasje cava of fruitsap. Tijdens de receptie hebben we veel gezongen, samen gedanst en genoten van de lekkere hapjes en aperitiefjes die de leerlingen van OH hadden klaargemaakt. Onze genodigden staan op foto in de kleurrijke photobooth, zingen karaoke of spelen bingo.

De poorten van de quizzaal zwaaien om 20 u open. De kennistest is onderverdeeld in drie rondes met verschillende pauzes tussenin, waar onze gasten kunnen genieten van een stukje tartiflette en een drank naar eigen keuze.

Hier zie je de juryleden aandachtig de quiz verbeteren.

Mijn beleving in deze nieuwjaarsreceptie was heel positief. Dit is mijn eerste jaar hier in het Sint-Guido instituut en het kan niet beter. Hier is een leuke foto die deze
vrolijke avond samenvat.

Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.