vrijdag 17 januari 2020 (1)

Nieuwjaarsreceptie en quiz 2020

Het thema is dit jaar “The Seventies”. Wij gaan gekleed  in het thema. Als u het ons vraagt, moet het voor deze dame en heren hieronder een spannende tijd geweest zijn, toch?

     

Om 20 u mochten de leerkrachten zich aanmelden aan de kassa als ze wouden meedoen aan de quiz. In totaal waren er 14 groepjes.

Ondertussen mochten de leerkrachten drankjes bestellen aan de hand van een 10 euro bestelbon. Elke leerling had de taak om een deel van de presentatie voor te stellen en om bestellingen op te halen en te serveren of om antwoordenblaadjes op te halen.

 

Na de Quiz kregen de winnaars hun  prijzen. De andere toffe leerkrachten kregen elk per groep een zak vol met verrassingen. Nadat alle leerkrachten vertrokken naar huis met hun prijzen gingen de leerlingen nog de zaal opruimen en alles mooi netjes achterlaten.

      

Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.