dinsdag 22 oktober 2019

ERASMUS+

DAG 5

De allerlaatste dag gaan we naar de VS: de Verheydenstraat, niet New York, natuurlijk. We krijgen een rondleiding van het gebouw. We hebben sandwiches gegeten tijdens de pauze. Na het eten gaan we terug naar huis om ons klaar te maken voor het feest van vanavond.

Het feestje op het dak van het BelVue-hotel met uitzicht op het stadscentrum van ‘Brussels by Night.’

Na een toffe week hebben we eindelijk een feestje gebouwd. We hebben gegeten en gedronken, we hebben allemaal gedanst. Het was een leuke avond waar iedereen zin in had. We hebben ook afscheid genomen van elkaar, want dit was de laatste keer dat we iedereen zo samen gingen zien.

  • Momin Hussain en Haron Zaanan, 6WeWi
Dit bericht is geplaatst in evenement, uitstap. Bookmark de permalink.