vrijdag 4 oktober 2019

Spetterende sportdag

Na de Kick Fun zijn wij gaan muurklimmen.

Wij zijn dit jaar voor de sportdag naar Leuven geweest. In de bus was er een meisje jarig en wij hebben het verjaardagsliedje voor haar gezongen.  Wij beginnen met Kick Fun, waarbij wij enkele verdedigingsmethodes leren. Eerst touwtjespringen om op te warmen en daarna de kicks, punches, speed drills en muscles challenges. Je kan in deze les uitleven met boksen en trappen op de kick bag op fijne muziek. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.

En nog meer muurklimmen.

Sommige leerlingen zijn ook gaan zwemmen.

Daarna hebben wij pauze genomen om te gaan eten. Na de eetpauze zijn wij gaan fietsen (mountainbike). In het begin het was pijnlijk, maar na een tijdje viel het mee. Er waren een paar hindernissen onderweg en dat maakte de tocht moeilijker. Het was moeilijk om de bergen af te gaan. Sommigen van ons zijn afgestapt om niet te vallen als wij de bergen afgingen. Wij hebben alles samen 20 km gefietst. Het was vermoeiend maar toch een leuke activiteit.
Uiteindelijk hebben wij de bus terug naar huis genomen. Het was een leuke dag met toffe activiteiten.

– Dora Silva, 6ASO

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in evenement, uitstap. Bookmark de permalink.