donderdag 10 oktober 2019

Kennismakingsdagen 1A

De leerlingen van 1A brachten begin dit schooljaar een bezoekje aan Koksijde. Daoud en Maria doen hun verhaal…

Daoued Ben Abbou 1AB

Hallo

Ik vond Koksijde heel leuk en mooi. We zijn de eerste dag naar het strand gegaan om te sporten en met een trapauto te rijden. ’s Avonds konden we een activiteit kiezen. Het eten was niet zo lekker.

De tweede dag zijn we naar het bakkerijmuseum geweest. We hebben daar brood gebakken. ’s Avonds hebben de leraren een fuif georganiseerd. Dit was buitengewoon leuk, we hebben ons goed geamuseerd!

De volgende dag hebben we de trein genomen om naar het strand te gaan. We hebben daar foto’s getrokken. Daarna zijn we naar het zwembad gegaan. Het was daar superleuk. We zijn daarna naar het hotel terug gegaan om onze valiezen op te halen. We hebben toen de bus genomen om terug naar Anderlecht te gaan.

Deze dagen waren zeer leuk en onvergetelijk.

Maria Isabelle Garcia 1AB

De eerstejaars van het Sint-Guido-Instituut zijn voor drie dagen naar Koksijde gegaan. Ze hebben leuke activiteiten gedaan.

De eerste dag: we zijn naar het strand gegaan om te lunchen. Nadien waren we dertig minuten vrij op het strand om te spelen. ’s Avonds gingen er veertig leerlingen naar de minigolf. Een paar leerlingen konden ook knutselen of dansen.

De tweede dag: we zijn brood gaan bakken voor onszelf en het was heel leuk! Daarna gingen we de duinen in om heel hoog te geraken. We moesten ook een taak maken. De fuif begon om 21 uur en eindigde een uur later.

De derde dag: we zijn met een treintje naar de zee gegaan. Daarna stapten we tot aan het zwembad en we bleven daar ongeveer twee uurtjes. Dan moesten we afscheid nemen van Koksijde.

Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.