maandag 16 september 2019

Een kijkje naar de sterren van Sint-Guido

Hallo, allemaal! Ik ben Haron Zaanan en ik zit in het zesde jaar Wetenschappen-Wiskunde. Mag ik jullie meenemen voor een inkijkje in mijn klas?

Maandag 09/09 : Maandag is de eerste dag van de week. Saai, zal je denken, maar voor mijn klas en mezelf is het een plezante dag, een ‘easy day’, want wij hebben geen ‘zware’ vakken. We zijn in de namiddag voor het eerst op eigen houtje naar de VS gegaan voor 2 lesuren intensieve LO.

Dinsdag 10/09: Vandaag hebben we de verjaardag van Momin, een leerling uit onze klas, gevierd. Momin had een heerlijke fruittaart mee. Dat was echt het leukste moment van de dag!

Woensdag 11/09: Ik zal nooit vergeten hoe de leerlingen uit mijn klas geblokkeerd zijn geraakt op de nieuwe speelplaats van SAP! Onze leerkracht dacht dat wij tijdens het vijfde lesuur pauze hadden. We zijn dan maar naar de nieuwe speelplaats geweest, maar lieten de deur achter ons dichtslaan en geraakten zo opgesloten. Goddank is mevrouw Nancy ons komen redden en zo zijn we toch terug in de klas geraakt.

Donderdag 12/09: Op donderdag zijn wij full-time wetenschappers. Wij hebben die dag namelijk alleen wetenschapsvakken. Ik was echt doodop na drie lesuren wiskunde na elkaar!

Vrijdag 13/09: Vrijdag de dertiende. Voor ons was het meer ongeluk dan geluk omdat we de hele dag toetsen hadden. We hebben het toch gezellig gemaakt tijdens Nederlands. En eens goed lachen in de klas met de leerkracht is de perfecte manier om het weekend te starten.

Dit was een inkijkje op een volledige week in mijn klasje. Maar we komen snel terug met een update! See you soon…

Vandaag kwam oud-leerlinge Philomena even dag zeggen in onze klas. Ze begint volgende week Criminologie aan de VUB. Veel succes, Philo!

  • Haron Zaanan, 6 WEWI
Dit bericht is geplaatst in dagboek. Bookmark de permalink.