woensdag 11 september 2019

Monumentendagen: leerlingen gelauwerd in Sint-Gorikshallen

Ga tijdens de Open Monumentendagen volgend weekend zeker eens kijken naar de foto’s van onze leerlingen. Ze hangen in het zenuwcentrum van de Monumentendagen, aan de Sint-Gorikshallen in het centrum van Brussel.

Dit weekend zijn de Monumentendagen in het Brussels Hoofdstedelijk gewest gewijd aan “Een plaats voor kunst”. Het volledig programma is terug te vinden in een brochure van de Open Monumentendagen. In die brochure staat op de bladzijden 56 tot 58 het Internationaal Fotografisch experiment met Monumenten vermeld.

We vinden er onder meer de foto terug waarmee ‘onze’ Hamide Bajram, oud-leerling van 6C&M, de eerste prijs won. De tentoonstelling met foto’s van de laureaten van de wedstrijd vindt plaats onder de luifel van de Sint-Gorikshallen op het Sint-Goriksplein. Ga zeker eens een kijkje nemen. De foto’s worden er nog tot 31 oktober tentoongesteld.

foto Hamide Bajram                     foto Axel Rahman

Dit bericht is geplaatst in evenement, fotoboek. Bookmark de permalink.