maandag 9 september 2019

Mijn eerste schoolweek …

van mijn laatste schooljaar

Dit is de eerste week van een nieuw schooljaar. Het betekent een nieuwe start op het Sint-Guido-Instituut. Maar voor mij (hopelijk) ook de laatste keer.

Mag ik alvast alle nieuwe leerlingen verwelkomen. Hopelijk vinden jullie onze school ook tof! Dit is mijn klasje:

Als leerling in 6-ASO vind ik het zelfs jammer dat het ineens zo snel gaat. Wij zijn vandaag eigenlijk al aan de tweede schoolweek begonnen. Eigenlijk wil ik dat dit jaar het beste wordt van mijn hele ‘secundaire’ parcours. Ik wil er zelf zeker een leuk jaar van maken, waar ik de beste herinneringen zal kunnen meenemen. Hopelijk wordt 2019-’20 ook voor jullie één van de beste schooljaren. Dat is wat ik jullie toewens.

Veel succes nog aan iedereen!

  • Soukaina, 6-ASO
Dit bericht is geplaatst in dagboek, evenement. Bookmark de permalink.