woensdag 8 mei 2019

Studiekeuzebeurs

Alle leerlingen die dit jaar op Sint-Guido zullen afstuderen, hebben de kans gehad om in contact te komen met studenten van het hoger onderwijs. Sommigen zijn oud-leerlingen van onze school, die ondanks de op handen zijnde examens toch graag tijd vrij maakten.

Studenten van het hoger onderwijs geven uitleg over alle aspecten van hun studierichting.

Vandaag zijn studenten van het hoger onderwijs uit verschillende richtingen op Sint-Guido neergestreken voor onze studiekeuzebeurs. Elk richting had zijn tafel en er waren 1 tot 2 leerlingen per richting. Er waren studenten die voor ingenieur, informatica, bedrijfmanagment, biomedische, verpleegkunde, taalkunde etc. studeren. De bedoeling van de studiekeuzebeurs was om de leerlingen die dit jaar afstuderen een beter zicht te geven wat ze volgend jaar zouden kunnen doen in hun verdere studies op het hoger onderwijs.

Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.