vrijdag 11 januari 2019

WELKOM IN DE JUNGLE

Op 11 januari 2019 vond de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie plaats voor het personeel  van de pedagogische eenheid Anderlecht. De receptie en de quiz achteraf werden door de leerlingen van de 3de graad Communicatie en Media en hun leraren van het Sint-Guido-Instituut georganiseerd. Het thema was safari/jungle. 

Receptie

De avond begint met een receptie. Het thema van de avond is safari en jungle. De nieuwe sportzaal wordt volledig in het thema gedecoreerd.

De leerlingen van 5&6 C&M zijn uitgedost en klaar om op safari te vertrekken.

Ook veel leerkrachten zijn in het thema gekleed.

Verschillende activiteiten worden georganiseerd, de sfeer zit er goed in!

Quiz

Om 20u begint de quiz. Er zijn 18 teams ingeschreven. De quiz bestaat uit 8 verschillende rondes, waarin er telkens ook een link naar het thema Safari is. De leerlingen van 5 en 6 C&M wisselen elkaar af om de rondes te presenteren. De deelnemers kunnen ook eten en drinken bestellen tijdens de quiz.

De leraren van  ploeg “Les Amies” worden uitgeroepen tot winnaars  en mogen de hoofdprijs uitkiezen. De quiz eindigt om 23u30. Enkele leerkrachten zijn gebleven om op te ruimen samen met de leerlingen.

– fragmenten uit de taak “Persbericht schrijven” van Ijeoma, Jeanette en Thomas, alle foto’s zijn ook op facebook te bekijken

Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.