maandag 19 februari 2018 (2)

Leven is liefde

 

Als ik je niet zie

Dan mis ik jou

Als ik je niet voel

Dan raak ik jou

Niemand weet dat ik van je hou

Onze valentijn Hamid Yar (6WeWi) verkondigt in het Brussels parlement zijn liefde voor het leven, ontroert daarmee zijn leraars en slaat zelfs de professionele Brusselse dichter Geert van Istendael met verstomming. Hij zit links achter Hamid, met wit haar.

https://youtu.be/Gy_1U7kAdto

Dat ik van je hou

Heb ik vaak geschreven

Dat ik van je hou

Heb ik vaak gelezen

Dat jij van mij houdt

Heb ik vaak gelezen

Dat jij van mij houdt

Hou ik ook van jou

Dat ik van jou hou

Wil je het nu weten

Dat ik van je hou

Moet je het nooit vergeten

  • Hamid Yar, 6WeWi

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in po√ęzie. Bookmark de permalink.