maandag 29 januari 2018

Okan 6 (op DJ) laat zich gaan

Ali zijn gezin is in België, maar het beste land voor Ali blijft Turkije. Hij houdt van voetballen.

Voor Kriti is het mooiste land Nepal, maar België komt toch op de 2de plaats. Zij vindt Nederlands een moeilijke taal, ze kan ook Engels praten. Haar hobby’s zijn zingen, dansen en tekenen.

De mooiste taal voor Dmytrii is het Russisch en het mooiste boek voor hem heet “Kobzar”. Hij en zijn gezin komen uit Oekraïne.

Gabriel uit Syrië vindt koffie de slechtste drank van de wereld en het lekkerste eten noemt hij “shawermd”, dat is een Syrische vleeslekkernij.

Kacper uit Polen heeft een tweelingbroer. Hij zegt dat Warschau de mooiste hoofdstad van Europa is. Kebab is zijn lievelingseten. Zijn hobby is spelletjes doen op de pc en sktaboarden.

Oskar, zijn broer, houdt ook van voetballen en basketten. Hij leest graag een Pools boek, Polen is het beste land …

De beste voetballer voor Muslim, uit Tchetchenië (naast Rusland), is Ronaldo. Hij kijkt graag naar een goede film en vindt Nederlands ook niet gemakkelijk.

Patricia vindt dat Patrick de mooiste jongen van de school is. Zij komt uit Kameroen en is hier met haar gezin.

Archia, uit het verre Iran, zegt dat zijn mama de mooiste vrouw is. Francesca is dan weer het mooiste meisje. Er zijn veel verschillen tussen België en zijn land, hij vindt dat België een vrij land is en hij kan dat niet van Iran zeggen.

Dit bericht is geplaatst in interview. Bookmark de permalink.