maandag 26 oktober 2015

2015-10-02-natuurtoerisme_01

Dit artikel is op de internetkrant van Sint-Pieters-Leeuw verschenen:

Natuurtoerisme in Sint-Pieters-Leeuw (2 okt.)

SINT-PIETERS-LEEUW – Onder leiding van de leerkrachten Ann De Ridder en Sarah Slembroeck bracht 4 Toerisme van de Sint-Guidoschool Anderlecht in het kader van natuurtoerisme een bezoek aan Sint-Pieters-Leeuw.

Naast een bezoek aan de toerismedienst van Sint-Pieters-Leeuw en de rozentuin gaf Cultuurvoorzitter Hubert Avaux een uurtje les over de parel van onze landbouw:het Belgisch trekpaard. Een tiental studenten luisterden geboeid aan de weide van paardenfokker Hubert Hendrickx in bijzijn van drie prachtige Brabanders naar het roemrijke verleden van deze lieve dieren. Zo werd het mooiste van ons levend cultureel erfgoed weer eens in de bloemetjes gezet voor de studerende jeugd.

2015-10-02-natuurtoerisme_02

 

2015-10-02-natuurtoerisme_03

 

 

 

 

Ook te bekijken op de nieuwssite www.Sint-Pieters-Leeuw.eu

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord