maandag 29 mei 2017 (2)

Wandelen van de Heizel naar het Chinees paviljoen

Een maand geleden kregen de leerlingen van okan een wandeling voorgeschoteld, tijdens het project van burgerzin en gezondheid (27/4 en 28/4). Het ging van de metro naar het Atomium, dan van het park van Laken naar het paleis, verder naar het Chinees paviljoen en dan terug.

De leerlingen moesten plaatsen herkennen en vragen beantwoorden.  Hoeveel bollen telt het Atomium? Welke taal spreken de leerlingen bij het Chinees paviljoen? Zeker geen Chinees … Wie was de eerste koning van België?

De weergoden waren ons goed gezind en lieten op tijd de regen stoppen. En er werd ook gevoetbald en gebasket zoals alleen onze okanners dat kunnen. Onze frisbeeleraar was er ook bij. Bijna alle leerlingen konden de meeste vragen beantwoorden, flink gedaan!

  • BV
Dit bericht is geplaatst in uitstap. Bookmark de permalink.

Geef een reactie