maandag 22 mei 2017 (1)

spectaculaire winsten na 2 mini’s

De twee mini-ondernemingen van 6M&O sluiten het boekjaar af met een aanzienlijke winst. Dr. Gadget boekt een overgedragen winst van 214,- euro, Oily 761,- euro. Dat betekent per aandeel voor Dr. 17 euro, voor Oily 35,-. Dat moet in de geschiedenis van sint-Guido een record zijn!

6M&O verwelkomt hun leraren, vrienden en sympathisanten voor een afsluitende aandeelhoudersvergadering van hun twee zeer geslaagde mini-ondernemingen.

Mounir, verkoopdirecteur bij Dr. G., schrijft de hoge winstcijfers toe aan de gezonde competitie tussen de twee ploegen, maar ook aan de inzet van beide teams. Tayeb voegt daar ook de hoge toegevoegde waarde aan toe, namelijk dankzij mooi verpakkingen, decoraties en de eeuwige glimlach van de verkopers.

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord