donderdag 4 mei 2017

Slangenbeten en dino-eieren

Wij, de leerlingen van okan, bezochten op  27 en 28 april het Natuurhistorisch museum alias het ‘dinomuseum’. We zagen daar niet alleen dino’s in alle maten en grootten, er was ook een tentoonstelling over giftige dieren, met echte spinnen en cobra’s.

Meneer Iwens werd gebeten, maar hij kan ertegen.

Met de opgedane kennis slaagden wij erin om daarna perfecte dino-eieren te maken. Wie weet komt er nog eentje uit.  Er werden ook maskers van klei gemaakt, die kikkers en honden voorstelden.

Knap gedaan onder leiding van de vele okan-leerkrachten van dit schooljaar: Anna, Florian, Thomas, Nils om er maar enkelen te noemen. Bij de quiz over België moest je de slimste zijn. Wie was Eddy Merckx? In welke stad staat het Atomium? Wie kan 5 Belgische gerechten opnoemen?

  • Benedikt Verbruggen
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.

Geef een reactie