donderdag 2 februari 2017

Sint-Guido op vakantie <3

Op 2 februari zijn wij, de leerlingen van het 3de, 4de, en 5de jaar, op de Heizel naar het vakantiesalon geweest. Vol enthousiasme gingen de leerlingen in groep hun opdracht maken en kennis maken met verschillende landen.

In sommige landen zijn er activiteiten en kan je eten proeven. Dat vond iedereen best wel interessant, ook de mooie Miss België, maar die hebben Flora en Elisara spijtig genoeg niet gezien. Egypte was heel vrijgevig, ze lieten ons gratis proeven van hun heerlijke keuken.

Het favoriete land van Elisara is India. Natuurlijk kon zij het niet laten om een foto te maken met een sari-kleedje. Het kleedje was misschien wat te groot maar Elisara is heel fier op deze prachtige foto.

De eerste leerlingen van de nieuwe richting C&M vonden deze uitstap zeker de moeite waard, Met pijnlijke voetjes en meer kennis gingen ze naar huis.

  • Flora en Elisara 🙂 😉 <3
Dit bericht is geplaatst in uitstap. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.