donderdag 2 februari 2017

Nisrine bezoekt Griekse toeristische dienst

Eerst dacht ik dat het saai ging zijn. Maar samen met Letizia, Soukaina en Narjis hebben we een leuke dag gehad. We begonnen met Frankrijk en Camping, dat deel was minder leuk omdat het naar oude kaas rook.

Vervolgens was het wel leuk. We hebben veel bijgeleerd en toffe souvenirs meegenomen, zoals foto’s. Op bovenstaande foto was ik informatie over Griekenland aan het verzamelen. De mensen waren vriendelijk. Tegenover de stand van Griekenland was er die van Turkije. Daar hebben we een armband gekregen. Op het einde van de dag waren we moe en hadden pijn aan onze voetjes, maar het was de moeite waard.

  • Nisrine Sellami , 5C&M
Dit bericht is geplaatst in uitstap. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.