donderdag 2 februari 2017

MIJN DUIKERVARING OP HET VAKANTIESALON

Sara & Tiffany waren de enige leerlingen die tijdens hun bezoek aan het vakantiesalon een duik in het water hebben genomen.

In één van de zalen zagen zij een ‘aquarium’ waarin de mensen een duikervaring konden opdoen. Ze waren zeer geïnteresseerd en plots kwam er een vrouw naar hen toe om te vragen of ze het niet eens wilden proberen. Natuurlijk wezen ze zo’n kans niet af! Voor het duiken hadden de meisjes heel veel stress, want dit was de eerste keer voor ons beiden.

We kregen een duikerspak dat we moesten aantrekken, gênant natuurlijk want iedereen stond erop te kijken. Uiteindelijk waren er twee mannen die voor onze veiligheid zorgde. Zelf was er ook een duiker aanwezig die instructies gaf aan de meisjes. Een ervaring om nooit te vergeten!

  • Magerman Tiffany en Enkhsaruul Sodnomdarjaa, 5 C&M
Dit bericht is geplaatst in uitstap. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.