donderdag 26 januari 2017

Op reis met Damiaan – aflevering 3

Na toch wel 2 heftige dagen in het ziekenhuis van Nellore, trekken onze vrienden vandaag de baan op. Ze brengen verschillende (ex)- lepra- en tuberculose-patiënten een bezoekje bij hen thuis. Opnieuw ontdekken ze nieuwe aspecten van de werking van Damiaanactie.

Aflevering 3: huisbezoeken

Na toch wel 2 heftige dagen in het ziekenhuis van Nellore, trekken we vandaag de baan op. We brengen verschillende (ex)- lepra en tuberculose patiënten een bezoekje bij hen thuis. Opnieuw ontdekken we nieuwe aspecten van de werking van Damiaanactie. #campagne2017 #maaklawaai

Geplaatst door Damiaanactie Brussel – regio op woensdag 25 januari 2017

  • Damiaanactie Brussel
Dit bericht is geplaatst in (beeld)verhaal, signaaltv. Bookmark de permalink.

Geef een reactie