dinsdag 24 januari 2017

Op reis met Damiaan – aflevering 1

Starring: Philomena en mevrouw Smets

Eindelijk is het moment aangebroken: de allereerste aflevering van een reeks van 5. Tot volgende zaterdag nemen wij je virtueel elke dag om 19u mee naar India. De ervaringen die Philomena (5HW) en mevrouw Smets er opdeden, kan jij nu ook een beetje mee ervaren dankzij hun getuigenissen en indrukken. Geniet met volle teugen!

Op inleefreis met Damiaanactie naar India: aflevering 1- bezoe…

Eindelijk is het moment aangebroken: de allereerste aflevering van een reeks van 5. Tot zaterdag nemen we je virtueel elke dag om 19u mee naar India. De ervaringen die Ella Ballièreen Nana-Owusu Asante Philomena opdeden kan je nu ook een beetje mee ervaren dankzij hun getuigenissen en indrukken. Geniet met volle teugen#campagne2017 #maaklawaai #damiaanactie #stampmedia

Geplaatst door Damiaanactie Brussel – regio op maandag 23 januari 2017

  • Damiaanactie Brussel
Dit bericht is geplaatst in signaaltv. Bookmark de permalink.

Geef een reactie