vrijdag 20 januari 2017

DUURZAAM DEEL 3

Op vrijdag 20 januari hadden 5 en 6 WeWi voormiddag het laatste deel van hun workshop ‘duurzame voeding’ voor hun vak ‘project wetenschappen’.

pizza van de eerste groep

In dit uur maakten de leerlingen pizza’s. Er worden twee pizza’s gemaakt met de bio-ingrediënten die ze gisteren (donderdag) in de bio-zaak hebben gekocht. De leerlingen worden in twee groepen verdeeld. De eerste groep gaat een pizza met champignons, wortels en mozzarella maken terwijl de tweede groep een pizza met aardappelen, uien, champignons en kaas maken.

De pizza’s waren gelukt en het was ook lekker. Het was een heel nieuwe ervaring om een pizza te eten waar er ingrediënten zijn die normaal in een pizza niet zou staan.

  • Shreya Shakya, 6WeWi

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in dagboek. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord