vrijdag 9 oktober 2015

Het was vandaag saai op school. Wij hadden enkele uren studie en een extra uur Frans en Nederlands. Het werd een heel lange dag. Het laatste lesuur zijn wij met de klas naar de mis gegaan. Die ging over mensen als bomen. Samen vormen wij een bos. Bomen zijn standvastig, de wortels in de grond, één met de aarde, maar hun takken reiken naar de hemel. En plots werd alles rustig.

received_1589489281311637

Na de school heeft mijn papa me snel naar de manege gereden voor mijn tweede les jumping. Ik doe al vele jaren paardrijden. Maar deze keer wilde mijn paard niet springen en hield net voor een obstakel halt. Cita bleef staan, ik vloog voorover. Ik heb in het zand gebeten en gelukkig heb ik niks gebroken, heb alleen blauwe plekken.

  • Aleksandra Kaminska, 6HW
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord