donderdag 8 oktober 2015

Today was a great day

Ik had de hele dag uitstap. ’s Morgens zijn wij met 6ASO naar de Vrije Universiteit Brussel geweest. Daar was een workshop over academisch woordgebruik. Wij kregen ook informatie over hoe het leven aan de unief is en wat we zeker mogen en moeten verwachten. Ze hebben ons een bundel gegeven met oefeningen. Die waren niet moeilijk maar ook niet gemakkelijk. Ik vond de excursie zeer boeiend.

’s Namiddags hebben we met 6 Economie nog de beurs in het centrum van Brussel bezocht. Daar is een tentoonstelling: “Behind the Numbers”. We moesten een bundel invullen over de beurs, hoe ze werkt, hoe ze ontstaan is etc. Ook die excursie vond ik super interessant.

  • Robert Petre Comanici, 6ECMT
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord