Auteursarchief: Ernestina Addai

dinsdag 31 mei 2022

Koreaanse Corn dog Ingrediënten: – 3 worsten – 1 aardappel – 1/2 kopje broodkruim – 3 plakjes kaas – 5/8 kopje water hulpmiddelen en kruiden – 1 tl actieve droge gist – 1 kopje bloem – 1 el maïszetmeel – … Lees verder

Geplaatst in recept | Reacties uitgeschakeld voor dinsdag 31 mei 2022

woensdag 25 mei 2022 (3)

Smeltende wafels Dit is het recept van smeltende wafels die iedereen kan maken omdat ze simpel zijn: De benodigdheden van dit heerlijke recept zijn de volgende: · 3 eieren · 500 g bloem · 30 g suiker · 500 ml … Lees verder

Geplaatst in evenement, recept | Reacties uitgeschakeld voor woensdag 25 mei 2022 (3)

woensdag 25 mei 2022 (1)

Cake basisrecept Ingrediënten 240 g suiker 240g boter 280g zelfrijzende bakmeel 1 zakje vanille suiker snufje zout 4 grote eieren Benodigdheden Mixer Cakevorm van ca. 30 cm Bakpapier Zeef Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Vet een bakvorm goed … Lees verder

Geplaatst in evenement, recept | Reacties uitgeschakeld voor woensdag 25 mei 2022 (1)

woensdag 30 maart 2022 (1)

Quiz over SGI camera & montage: Ernestina Addai en Yazmin Vandenhouwe – 5HW

Geplaatst in interview | Reacties uitgeschakeld voor woensdag 30 maart 2022 (1)

dinsdag 14 maart 2022 (3)

COOKIES Recept voor chocolade chip cookies INGREDIËNTEN 100 gram ongezouten roomboter 150 gram lichtbruine basterdsuiker 1 ei (M) 1 tl vanille- extract 200 gram bloem snuf zout 1 tl bakpoeder 100 gram chocolade chips extra chocolade chips ter decoratie RECEPT Doe de boter en basterdsuiker in een kom en mix tot een romig geheel. … Lees verder

Geplaatst in recept | Reacties uitgeschakeld voor dinsdag 14 maart 2022 (3)

dinsdag 14 maart 2022 (2)

Recept voor SGI-cupcakes  – 200g bloem – 1 theelepel bakpoeder – 1 snufje zout – 110 g boter – 130 g kristalsuiker – 3 eieren – 70 g/ 7 cl melk – 2 theelepels vanille-extracten – botercrème – 100 g … Lees verder

Geplaatst in recept | Reacties uitgeschakeld voor dinsdag 14 maart 2022 (2)