All for Joomla All for Webmasters

Wie zijn we

Het schoolbestuur is de eigenlijke organisator van het onderwijs in onze school. Zij is namens de kerkgemeenschap verantwoordelijk voor het beleid en de beleidsvorming en schept de noodzakelijke voorwaarden voor een goed verloop van het onderwijs. Dit schoolbestuur laat zich vertegenwoordigen door een lokaal schoolcomité.

Schoolbestuur: VZW Sint-Goedele Brussel, Verheydenstraat 39, 1070 Anderlecht,
www.sint-goedele.be


Directieteam
De directeur staat in voor de leiding van de school. De dagelijkse leiding van de verschillende vestigingsplaatsen wordt door de directeur gedelegeerd aan de vestigingsdirecteuren. Als afgevaardigden van de directeur zijn zij er verantwoordelijk voor de contacten met leerlingen en ouders.

Klik hier voor een overzicht

 

Onderwijzend personeel

Klik hier voor een overzicht

 

Leerlingenbegeleiders

De leerlingbegeleiders staan in voor de individuele begeleiding van de leerlingen. Ze vormen samen met de vestigingsdirecteur, het ondersteunend personeelslid belast met de aanwezigheidsregistratie en de medewerker van het CLB per vestigingsplaats de cel voor leerlingenbegeleiding.

Klik hier voor een overzicht

 

Ondersteunend opvoedend personeel

Klik hier voor een overzicht

 

4 vestigingen in Anderlecht

Dokter Jacobsstraat 67
TEL: 02 521 60 10
Sainte Adresseplein 12
TEL: 02 520 86 30
Ninoofsesteenweg 369
TEL: 0491 71 57 41
   Verheydenstraat 39
TEL: 02 520 05 72
Mailadres
info@sintguido.be
  Ondernemingsnummer
0478.379.452
  R.P.R.
Brussel - Nederlandstalig

partnerschool VZW Sint-Goedele Brussel

Wat leerlingen zeggen

“Ze apprecieerde het enorm dat we zo spontaan waren en onszelf bleven. We hebben eigenlijk gedaan alsof koningin Mathilde een van ons was.”

Abdel El Ouedi

diversiteitslabel


We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…